Choose your country

Renz leverer postkasser til The Silo

RENZ PLAN postkasseanlæg i The Silo

The Silo i Nordhavn i København er blandt de 4 nominerede til det bedste renoveringsprojekt i 2018. Den prestigefyldte MIPIM-pris bliver offentliggjort 15. marts i ’Den Gyldne Palme’s festivalpalæ i Cannes. Renz følger ekstra spændt med, for vi har leveret postkasserne.

'Hvad drikker Mølr'

Graffiti-teksten 'Hvad drikker Mølr' var kendetegnet for den gamle kornsilo i Nordhavn, før den blev omdannet til The Silo. Siloen er oprindelig opført i 1962 af foderfimaet DLG.

Renz Plan postkasseanlæg i The Silo Cph

Bag den fabelagtige forvandling af den gamle beton kornsilo til The Silo står bygherren Klaus Kastberg sammen med NRE Denmark og arkitektfirmaet COBE. The Silo rummer nogle helt usædvanlige, rå og luksuriøse lejligheder med gigantisk lysindfald og havudsigt – med restaurant øverst, hvorfra de fleste gæster kan se hjem til sig selv.

40 navne på postkasserne

Pulverlakeret Galfan-stål forstærker det industrielle udtryk, der er The Silos historie og kendetegner lejlighederne – og det er det materiale, som postkasserne RENZ PLAN er lavet af – og der, hvor beboerne i de i alt 40 nye lejligheder skal hente deres post.Renz Plan postkasseanlæg i The Silo Cph

RENZ PLAN postkasserne i The Silo er indmuret i væggene i den spektakulære underetage for at fremhæve det minimalistiske udtryk.

Renz krydser fingre for, at The Silo vinder den fornemme renoveringspris i Cannes.