Choose your country

myRENZbox post- en pakketkastenunits

De toekomst van de pakketbezorging begint nu.

Grote stroom pakketten? Wij hebben de oplossing!

De internethandel floreert:
Pakketdiensten leveren tegenwoordig dagelijks in het hele land meer dan tien miljoen pakketten uit – met een duidelijk stijgende trend. Met name het aantal pakketten dat aan particulieren wordt geleverd stijgt enorm en beslaat inmiddels al meer dan de helft van het totale volume bezorgingen. Met de myRENZbox – de pakketkastenunit speciaal voor woon- en appartementencomplexen – heeft Renz een innovatieve oplossing ontwikkeld. Dit is onze reactie op de groeiende behoefte en zal de pakketbezorging in de toekomst duurzaam veranderen.

myRENZbox post – en pakketkastenunits van de toekomst

 

myRENZbox pakketkast 

Dynamische kasten met uiteenlopende afmetingen maken de myRENZbox tot een zeer flexibele pakketkasteninstallatie voor zowel bewoners als bezorgers. Het gebruik is dankzij de digitale koppeling van logistieke processen van toonaangevende pakketdiensten bijzonder eenvoudig.

 

myRENZbox postkastenunit

In de productlijnen BASIC / EXCLUSIVE en PREMIUM kan de myRENZbox indien gewenst worden uitgerust met postkastenunits, als optie ook met een elektronisch slot.

 

myRENZbox digitale naamplaat

In de productlijnen BASIC / EXCLUSIVE en PREMIUM kan de postkastenunit worden uitgerust met het myRENZbox digitale naamplaat. Hiermee is het intelligente overdrachtssysteem compleet.

 

myRENZbox Digitale- bel

In de productlijnen BASIC / EXCLUSIVE en PREMIUM kan de myRENZbox digitale bel direct in de bedieningseenheid van de unit worden geïntegreerd. De bezoeker kan dan via het touchscreen eenvoudig de gezochte bewoner vinden: de namen worden overzichtelijk gepresenteerd in een alfabetische lijst.

 

myRENZbox Koelvak
De productlijn BASIC / EXCLUSIV kan indien gewenst worden uitgerust met de nieuwe koelvakken. Hiermee kunnen de bezorgdiensten bv. ook levensmiddelen direct via de myRENZbox bezorgen. De kasten met koelvak zijn leverbaar in verschillende temperatuurzones – gekoelde of diepgevroren artikelen kunnen dan zonder problemen worden geleverd.

Zo eenvoudig is het!

Pakketten ontvangen…..

…. en verzenden